top of page

GIV DIN DRØM VINGER !! Del 1.

GIV DIN DRØM VINGER er sloganet hos TJ Camper i Hedensted – og det var lige præcis det mig og min kæreste Fie Østerby ville, da vi beslutte os for at flytte permanent ind i en autocamper.

Ideen fik vi efter at have mødt Jes Gram-Hansen på vores træningslejr på Mallorca i foråret – Jes fortalte om hvordan han havde kørt til Italien i en Autocamper sammen med en ven, hvor der var plads til cykler i en garage henne bag i camperen.

Jeg havde nok lidt svært ved at forstå hvad han mente med en garage da jeg aldrig havde set en autocamper, eller jeg havde ihvertfald aldrig rigtigt studeret sådan en nærmere og jeg var nok også lidt en anticampist – og det der camping sagde mig ikke rigtigt noget.

Men det havde alligevel tændt en tanke i mig, for på daværende tidspunkt havde jeg boet 2 mdr. på et værelse med fælles bad og køkken midt i Palma centrum sammen med Fie og hvis vi kunne klare det, kunne vi vel også klare at bo i en camper.

For alt imens vi var på Mallorca havde vi en lejlighed i Juelsminde som ca. kostede 10.000,- i mdr. og det havde vi ikke råd til i længden, hvis vi ville forfølge vores drøm. Efter at vi i et par uger havde vænnet os til tanken om ikke at have nogen fast bopæl, sagde vi vores lejlighed op og havde nu 3 mdr. til at finde en autocamper.

Der er ingen af os der har fast arbejde og vi lever af de sposorindtægter jeg har samt en håndfuld atleter jeg træner online, så hvis vi skulle have en autocamper blev vi nødt til at finde nogen der ville sponsorere os en........

Den ene uge tog den anden og vi kom efterhånden ret tæt på datoen hvor vi skulle være ude af lejligheden og vi havde stadig ikke fundet en løsning... Folk omkring os begyndte at blive bekymret og begyndte at finde løsninger for os hvis det ikke lykkedes - en sagde han havde et kolonihavehus, en anden havde en båd på Mallorca med 12 sovepladser ellers havde han også en ejendom i Århus, så hvis det ikke drejede sig om mere end 6 mdr. kunne vi da også bo der. Der var enormt mange hjælpsomme mennesker og det varmede virkeligt at så mange havde lyst til at hjælpe.

Men hver gang nogen spurgte hvad vi havde tænkt os når nu vi skulle være ude af lejligheden, var svaret hver gang at vi skulle havde sponsoreret en Autocamper som vi skulle bo i, i 6 mdr. og derefter ville vi finde noget i Girona i Spanien til vinter.

Man dagene gik og der skete ikke rigtigt noget og en uge før vi skulle være ude, vidste vi stadig ikke andet end at vi skulle flytte alt vores indbo ind på et dejligt opvarmet lager i Vejle – noget der hedder Netto Lager i Vejle.

Fortsættelse følger.........

76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page