top of page
JPEG-billede-454B47CFCE45-1.jpeg

TOUR DE FRANCE

Inspirerende foredrag med Bekim Christensen om Tour de France, træning, kost, afsavn, mental styrke og alt det imellem.

Ikke nok med at Bekim Christensen har kørt og gennemført verdens største cykelløb, Tour de France, så er han en af de få danskere der har oplevet at stå på podiet på Champs-élysées i Paris, som vinder af holdkonkurrencen!!! Selvom Bekim Christensen har kørt alle de store cykelløb så som Paris Roubaix, Milano San Remo, Flandern Rundt, Tour de Suisse, Vuelta a Espana etc., så er der intet der kan måle sig med Tour de France. Det er bare større, vildere, hurtigere, længere og mere hæsblæsende end noget andet cykelløb i verden og det kan sammenlignes med at få sit først barn "man ved ikke hvad man går ind til før man står midt i det" 

Fra Tour de France med Team CSC til Professionel Triatlet 

I sit foredrag tager Bekim dig med helt ind i maskinrummet og fortæller hvad det kræver at ens drengedrøm kan gå i opfyldelse. Han vil i den første halvdel af foredraget fortælle anekdoter fra sin karriere, om at køre på Bjarne Riis's hold som havde så meget succes, om hvad B.S Christiansens rolle helt præcist var på holdet, og meget andet. 

 

Han vil fortælle hvordan en Tour de France rytter træner, spiser og hvordan hele ens liv tager udgangspunkt i cykling. 

Og hvad sker den dag man ikke længere er cykelrytter? Bekim fortæller om livet efter cykling og om at finde en ny identitet og hvordan han fandt vej tilbage til livet som elitesportsudøver efter han havde rundet 40... 

Kostens og sindets indvirkning på vores helbred og præstation

I anden halvdel af foredraget, fortæller Bekim om sine erfaringer med kosten, og ikke mindst vores tankers, indvirkning på vores helbred og hvordan det har hjulpet ham igennem svære perioder med skader og sygdom. 

I hele Bekim’s karriere har kosten altid været et fokuspunkt. I starten af karrieren handlede det dog mest bare om at spise nok og ikke så meget om selve næringen i maden. I dag har Bekim lavet store omvæltninger i hans kost og han har oplevet en stor positiv effekt både ift. sygdom, skader, præstation og restitution.


Det er nu næsten 20 år siden Bekim vandt holdkonkurrencen sammen med Team CSC og I dag er hans mission at flytte vores grænse for, hvad vi tror, der er menneskeligt muligt. Hør hvordan han via utraditionelle veje og metoder har skabt sig en tilværelse som professionel triatlet i en alder af 48 år. 

Sted

Ingen planlagte foredrag

Dato og tidspunkt

Ingen planlagt - Kl. ??:00 - ??:00

Pris

Euro ???.00

Bestil Billet - TOUR DE FRANCE 

Foredraget kan også bookes af virksomheder samt foreninger
Lyder det spændende - kontakt mig for mere info og tidsbestilling

E894C720-232F-417A-A803-56E5907AC1B8_1_105_c.jpeg

NÅR MAD GØR FORSKELLEN

Både i hverdagen og for elite idrætsudøveren.

Bekim Christensen er professionel triatlet, og tidligere professionel cykelrytter med deltagelse i stort set alle de største cykelløb i verden. Han har bl.a. deltaget i Paris Roubaix, Milano San Remo, Vuelta a Espana samt Tour de France, hvor han var med til at vinde holdkonkurrencen.

 

I dag er hans mission at flytte vores grænse for, hvad vi tror, der er menneskeligt muligt. Hør hvordan han via utraditionelle veje og metoder har skabt sig en tilværelse som professionel triatlet i en alder af 49 år. 

Med hans 30 års erfaring med elitesport har han samlet en masse erfaringer, som er med til at løfte ham til det højeste niveau på ironmandistancen i Triatlon. 

Hvis vores tanket kan skade os, så kan de vel også helbrede? Hør Bekim’s erfaringer med dette.

Bekim vil gerne fortælle, hvordan vi igennem vores kost og vores tanker kan udrette fantastiske ting. I Bekims foredrag vil han komme ind på hvordan han Igennem ændringer i hans kostvaner og tankegang, har rejst sig igen efter bl.a. diskusprolaps og et voldsomt styrt hvor han brækkede nakken. Vores tanker kan på mange måder skade os og har også været medårsag til de bump han har haft på vejen mod verdenseliten. 

Spis og tænk dig rask og skadesfri

I hele Bekim’s karriere har kosten været et fokuspunkt. I starten af karrieren handlede det dog mest bare om at spise nok og ikke så meget om selve næringen i maden, i den periode af hans liv var han tit syg med influenza, forkølelse, halsbetændelse etc.

I dag har Bekim lavet store omvæltninger i hans kost og han har oplevet en stor positiv effekt både ift. sygdom, skader, præstation og restitution. Bekims udgangspunkt går ud fra, hvad hans krop fortæller ham.

 

Kom og hør hvordan vi kan tænke og spise os sunde og raske. Og hvordan man stadig kan blande sig i verdenseliten i Ironman i en alder af 49 år. Det hele vil blive krydret med fortællinger fra hans karriere som professionel cykelrytter, som bla. har budt på en sejr i holdkonkurrencen i Tour de France. 

DOWNLOAD PDF

Sted

Ingen planlagte foredrag

Dato og tidspunkt

Ingen planlagt - Kl. ??:00 - ??:00

Pris

Euro ???.00

Når Mad Gør Forskellen 

Foredraget kan også bookes af virksomheder samt foreninger
Lyder det spændende - kontakt mig for mere info og tidsbestilling

bottom of page