top of page

Gas som Antioxidant

Mange tror kun vi kan få antioxidanter gennem frugt og grønt, men gasarten hydrogen er en stærk antioxidant og har et kæmpe sundhedsmæssigt potentiale.


“Hydrogen er verdens mindste og samtidig stærkeste antioxidant"

Når vi spiser frugt og grønt optages vitaminer, mineraler samt andre næringsstoffer når det passere gennem vores fordøjelsessystem og faktisk omdannes den naturlige sunde kost også til Hydrogen og optages gennem tarmvæggen. Antioxidanter bekæmper frie radikaler i kroppen som er skadelige for kroppen hvis de ophobes i for store mængder og det er der desværre stor risiko for i en moderne hverdag da frie radikaler blandt andet kommer af.

  • Stress

  • Fed kost

  • Raffineret sukker

  • Stråling, WIFI, Bluetooth etc.

  • Cigaretrøg

  • Alkohol

Kort sagt en moderne livsstil fyldt med stress og fastfood og for lidt frugt og grønt til at bekæmpe de frie radikaler.


Jeg bruger Hydrogen inhalator for at restituere hurtigere og fordi den antiinflammatorisk effekt gør hydrogen sygdoms og skadesforebyggende


Når hydrogen inhaleres vil det hurtigt bevæge sig over cellemembraner og finder selv ind til de steder i kroppen som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra Japanske studier at brugen af H2 ikke kan overdrives da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser at jo mere svækket kroppen er jo større er behovet for at få dækket sit H2 underskud.


Første gang jeg stiftede bekendtskab med hydrogen var i 2018 hvor jeg læste om det og tænkte det må jeg simpelthen prøve og jeg anskaffede mig en "vandhane" som lavede vand med hydrogen og jeg mærkede en forskel allerede efter en dag/nat. På det tidspunkt sov jeg nemlig rigtig dårligt og var begyndt at vågne mange gange i løbet af natten for at skulle tisse, 3 til 5 gange som vist er noget mange mænd oplever når de bliver ældre. Det stoppede efter 1 dag med hydrogen vand og jeg sove enten helt uden at skulle op eller 1 til 2 toiletbesøg. Sådan er det stadig her efter 6 år med hydrogen.Hydrogen er ekstrem effektiv over for inflammation og er blevet brugt på Japanske hospitaler i mange år ”

Dem som følger mig og kender mig ved at jeg er Triatlet og mit mål er at blive verdensmester i min aldersgruppe som er 50 - 54 år og derfor er det virkelig vigtigt for mig at jeg restituere hurtigt og holder mig skadesfri så jeg er gået "all in" og er begyndt at inhalere hydrogen som er det nye!! Glem alt om recovery boots, rødbedesaft etc. Hydrogen er det nye. Lige nu er der jo Tour de France og mange har lagt mærke til at rytterne drikker noget rødt saft efter at de kommer over målstregen som det første de gør. Det gør de blandt andet pga. af antioxidanter.


Jeg kan ikke lade være med at tænke "hvorfor drikker de ikke bare en halv liter Hydrogen vand?" Der er antioxidanter i, svarende til ca 150 æbler eller 200 bananer.


Ja, du læste rigtigt. 1,5l hydrogen beriget vand indeholder antioxidanter svarende til 756 bananer eller 516 æbler


Den nemmeste og billigste måde at få hydrogen på er med en mini ionizer som laver 450 ml vand på 3,5 minut og den er nem at have med til cykelløb eller andet sport.


Mads P. er set på de sociale medier bruge Hydrogen Inhalator efter hans styrt i Dwars door Vlaanderen

Jeg er sikker på at hydrogen er med til at holde mig skadesfri, restituere hurtigere og have mere energi. Og jeg ved at flere og flere professionelle cykelrytter også er begyndt at få øjnene op for hydrogen.


Vil du vide mere om hydrogen så læs mere på Iwaters hjemmeside


Iwater med Mette Marie i spidsen er pioner på området og er klart dem der ved mest om Hydrogen. På deres hjemmeside er der links til de vigtigste videnskabelige artikler og nogle af dem er oversat til Dansk.


Læs også:131 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page