top of page

Jeg drikker basisk Chanson vand - men hvorfor?

Opdateret: 26. mar. 2020


For godt og vel et år siden begyndte jeg at drikke basisk Chanson vand. Og hvad er det så for noget? Det vil jeg forklare i blogindlægget her og også komme ind på, hvorfor jeg drikker det.


Hvad er basisk Chanson vand?

Basisk Chanson vand er såkaldt ​ioniseret vand​. Det bliver skabt i en Chanson ioniseringsmaskine. I denne maskine kommer almindeligt postevand igennem en elektrolyseproces, hvor vandet deles i en sur og en basisk del. Og den basiske del går under navnet ioniseret vand; vand, der øger dit energiniveau, kan virke smertelindrende, booste dit immunforsvar, og som indeholder en masse af de gavnlige ​antioxidanter.


Hvorfor begyndte jeg at drikke det?

Som en professionel atlet lidt oppe i alderen skal jeg jo gøre noget for at kunne udkonkurrere de yngre af slagsen. Derfor har jeg i nu en del år spist efter basiske kostprincipper, som handler om at spise fødevarer, der er med til at opretholde en god syre base balance i din krop. Den basiske kost er med til at rense din krop for affaldsstoffer og holde den i balance, og det har jeg virkelig kunne mærke. Men da jeg for cirka et år siden fik kendskab til, at der var noget, der hed basisk vand, tænkte jeg, at det måtte jeg da også give et skud. Så jeg kom i kontakt med Chanson Danmark, som forhandler ioniseringsmaskiner, og siden da har både jeg og min bedre halvdel drukket det hver eneste dag.Hvad har det basiske vand gjort for mig?

Før jeg begyndte at drikke det basiske Chanson vand, sov jeg ekstremt dårligt - jeg skulle hele tiden op for at tisse om natten. Den dårlige søvn gjorde, at jeg simpelthen ikke restituerede ordenligt og ikke var oplagt til mine træninger. Men efter jeg er begyndt med det basiske vand, sover jeg faktisk igennem om natten; hver nat. Og det gør jo, at jeg restituerer meget bedre og derfor nok også præsterer bedre til mine træninger. Tanken om at gå tilbage til almindeligt postevand er meget langt væk, og Chanson vandet er virkelig blevet en vigtig, fast del af min hverdag og træning.139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

bottom of page