top of page

Nr. 4 i Platja D’Aro 100% Halv triatlon 🥳


Aftenen inden konkurrencen spurgte min kæreste mig hvad jeg forventede og mit svar var at jeg ville være glad for en top-10-placering. Og jeg ville være vildt glad hvis jeg kom i top 5 men efter løbet ville jeg virkelig gerne have haft den podieplads som virkelig var inde for rækkevidde.


Svømme starten gik godt og jeg kom med helt fremme i en god gruppe på ca. 10, men jeg kunne godt mærke at det gik for langsomt, det var simpelthen for nemt, men mine briller duggede og jeg havde svært ved at orientere mig og jeg kunne ikke rigtigt se om der var nogen længere fremme. Jeg besluttede mig for bare at blive i gruppen for at komme nemt gennem svømningen. (efter løbet fandt jeg ud af at vi mistede 5 min til de 2 første og knap 2 min til 2 andre🙈) Så det var derfor det føltes så nemt. Øv, jeg burde som minimum have været med de 2 som var 2 min længere fremme.


Fra vandet var der 400m op til T1 på asfalt i bare fødder, ikke så rart. Men jeg er blevet ret god i skiftezonerne og jeg var hurtigst ude på cyklen og så ikke dem jeg svømmede sammen med mere. Jeg havde gode ben og trykkede gode watt fra start. Det var en meget teknisk og bjergrig cykelrute med 4 små bjerge så den burde passe mig fint. Meeeen efter kun 45min var der en meget ujævn vej og jeg mistede en 75cl dunk med 80g kulhydrat i og jeg havde ligt tømt den anden dunk så nu havde jeg ikke mere energi til resten af cykelruten og det satte lidt en dæmper på mig for uden energi og vand måtte jeg nedsætte mine forventninger til hvor meget jeg kunne trykke på cyklen. Jeg hentede forholdsvis hurtigt dem som havde svømmet 2 min hurtigere end mig men fordi jeg satte farten ned grundet manglende energi kunne jeg ikke rigtigt køre fra den ene af dem. Jeg kom ind i T2 som nr. 3


Jeg havde ikke tjekket op på hvor der var forplejning på cykelruten fordi jeg jo havde det jeg skulle bruge. Der var kun en og det var efter 90 min så jeg kørte næsten en time uden væske og energi. Jeg fik en dunk med vand så jeg så virkelig frem til de 4 Eurosport Nutrition gels jeg havde i T2 som jeg skulle have under løbet. Afsted på løb hvor jeg virkelig godt kunne mærke at jeg var tom for energi og jeg tænkte virkelig, hvordan kommer jeg igennem det her, måske jeg bare skal stoppe og udgå, men NEJ Bekim, det er ikke den rigtige indstilling!! Nu fortsætter du simpelthen bare og så må du jo løbe langsomt hvis det er det der skal få dig igennem. Efter 4 km bliver jeg indhentet og ryger ned på en 4 plads, men han løber ikke superhurtigt og jeg tænker at han måske går kold og så kan jeg stadig nå at blive nr. 3, men det gør han ikke og jeg ender med en 4. plads 2 min fra podiet.

En meget langsom cykelrute (35,4 i snit, og stadig 3. hurtigste cykelsplit) betyder at min slut tid kun bliver 04:29:16

Svømmetiden er inklusiv de godt 400m løb op til skiftezonen, så en ren svømmetid på ca 29 min.


Næste konkurrence bliver den 30 Oktober i Sitges, syd for Barcelona 🏊1,9 🚴🏽‍♂️90 🏃‍♂️21,1🥳 Tak til mine sponsorer for at gøre dette muligt. - AK Rengøring & Vinduespolering

- Nettolager

- Eurosport nutrition

- IWater Denmark - #morethanjustwater

- KMC Chain Europe

- Twelvesixteen.dk

- Uldum Huse A/S

- SR Revision

- Selandia Adventure


117 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page