top of page

CHOK START !!!

Jeg har fået lov til at svømmetræne sammen med første holdet i den lokale svømmeklub  CN Fuengirola Swimming her i februar måned mens jeg er på træningslejr, men jeg må sige at jeg fik noget af en chokstart til første træning i fredags.

Træneren og svømmerne kunne ikke snakke Engelsk og jeg kan ikke Spansk, så jeg kunne ikke rigtig få programmet forklaret og tænkte at jeg jo bare måtte kigge og så følge med.

På tavlen stod der:

20x50 Tubo Al C-40"

20x50 pp C-45"

20x50 Cam C-50"

20x50 Sin C-1 <33"

6x(4x25+100R200+2x50)

E.P.

De andre tog snorkel og svømmefødder på, så jeg gjorde det samme og tænkte at de første 20x50m nok var opvarmning i pace 40" pr. 50m og så starttid 1min.

Jeg blev ret hurtigt meget klogere og efter 150m måtte jeg lige stoppe op og nive mig selv i armen. Kunne det virkelig være rigtigt?? De tider der stod på tavlen var starttider, altså ingen opvarmning??

Eller var de bare så gode at, 20x50m starttid 40” var opvarmning.

Jeg tog faktisk mig selv i at stå og grine, altså bare inde i mig selv, med et kæmpe smil om til begge øre mens jeg ventede de 80sek indtil turbo svømmerne var tilbage igen og jeg kunne hoppe på toget….

Note til mig selv: Næste gang tror jeg lige jeg laver 20min landopvarmning inden træningen.

Hvad mon de næste 20x50m er, tænkte jeg, mens jeg kæmpede det bedste jeg havde lært for at hænge på??

Det viste sig at være Pool bouy og Padels i starttid 45” stadig et vanvittigt pace i forhold til hvad jeg er vant til, men jeg var nu blevet varm og det gik bedre, tempoet var egentlig fint for de svømmede kun lige nøjagtigt så hurtigt at vi nåede start tiden og havde 2-3 sek. pause.

Næste serie blev spændende for de gik alle op og tog t-shirt på og træneren stod og forklarede noget med knyttede hænder.

Svømmerne hoppede i vandet igen, med T-shirten på, jeg havde ingen t-shit med, og det var vist også godt nok, for nu skulle vi svømme 20x50m med knyttede hænder og T-shirt på, i starttid 50”, det havde jeg godt nok aldrig prøvet før.

De næste 20x50m var så mere normale for mig, hvor vi skulle svømme i vores 200m pace med starttid 1.00, men det var lige her at jeg fortrød at jeg havde svømmet 5000m til morgen træning, for jeg følte nærmest at mine arme hang helt nede ved fødderne og 50m føltes som 100m  

Så efter de første 4000m skulle vi så i gang med hovedserien som vist nok var noget med noget sprint, det gik ihvertfald hurtigt og træneren gik bare og pustede i sin fløjte konstant mens han sagde noget på Spansk som jeg ikke forstod en brik af, jeg var nu meget, meget, meget træt og blev redet på gong-gongen fordi jeg ikke kunne finde nogen parkering og havde parkeret i et P-hus ved et indkøbscenter som lukkede kl. 22.00, så jeg var heldigvis nødt til at smutte efter 1. runde.

Heldigvis, for ellers var jeg da blevet helt til grin.

Jeg tror nok at jeg glæder mig til næste træning med CN Fuengirola Swimming, for det var ihvertfald en oplevelse og jeg fik da godt 9000 kvalitets meter i mine tynde arme denne fredag.


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

Comments


bottom of page