top of page

Første sejr i 2022 🏆🥇

Opdateret: 1. nov. 2022


Sejrsrusen er ved at lægge sig og jeg har nu fået tid til at få skrevet et lille indlæg om løbet.

Jeg har virkelig længe visualiseret mig selv tage fat i den målbanner og bare skrige YES MAN !!!


Og at tiden så også blev det som jeg havde sat som mål hjemmefra var jo bare fantastisk.


Første gang sub 4, nemlig 3:55:11

🏊‍♂️ 25:44

Første skift 55 sekunder 🚴🏽‍♂️2:05:37

Andet skift 51 sekunder 🏃‍♂️1:22:03

Svømningen foregik i forholdsvis roligt vand i havet. Jeg havde bevidst stillet mig ude til venstre fordi vi skulle højre rundt om først bøje og jeg orker ikke alt det slagsmål der er og sidste gang fik jeg lidt for mange tæsk

Men overraskende nok gik jeg helt fri denne gang, nok fordi min form er blevet bedre, så ikke engang rundt om den første bøje havde jeg problemer. Svømmede helt frit og fandt en god gruppe og nogle gode fødder, men efter ca. 1000m opdagede jeg at der var kommet et hul foran ham jeg lå efter og havde en del snakke med mig selv om jeg skulle forsøge at lukket huldet eller blive her og spare kræfter. Jeg besluttede at forsøge at lukke og det lykkedes med nød og næppe men nu var jeg også presset max


Men HEY, hvad gør det når man kommer op ad vandet og der er en der råber 1 min op. WHAT, det kan jeg ikke forstå, han må da ta fejl, har jeg virkelig svømmet så hurtigt

Jeg havde et super hurtigt skifte på 55 sekunder.

Til at starte med på cyklen trykker jeg virkelig til den fordi jeg ikke gider at have nogen med som ligger og drafter på mig og da jeg har slået et lille hul sætter jeg farten lidt ned for lige at sunde mig og få noget energi indenbords. Men, hov, hvad er det nu… Der er en der overhaler mig. Først tænker jeg WTF, men så tænker jeg fint nok, lad mig se hvad han kan og jeg ligger mig 10-20 meter efter ham og nyder at jeg har en hvis tempo jeg bare skal følge. Men efter nogle kilometer fornemmer jeg at det går for langsomt og wattene ligger mellem 220-240w som er alt for lavt specielt når jeg går efter at køre 43-44 i snit

Vi skal køre 3 omgange af 30 km og ved vendepunktet er der en let stigning over 2,5 km hvor det stiger ca 45 m, her vælger jeg at køre forbi og trykker 5 w/kg i 5 min for at skabe mig et hul og ved 17 km henter jeg den førende rytter som jeg blæser forbi og herfra får ”Enzo” som min cykel hedder bare en over nakken og jeg slutter de 90km af med 43 i snit.


Anden skifte zone T2 går også tjept på 51 sekunder og så afsted på løbet hvor der hurtigt er en tilskuer der råber til mig ,tranquila tranquila hace mucho calor, som betyder rolig rolig det er meget varmt. Jeg kigger på mit ur og kan se at der står pace 3:45 og tænker han har nok ret og jeg sætter faten lidt ned. Lod mig nok rive med af at jeg lå i front af løbet.

Efter at jeg har løbet 2 km kan jeg se at nr. 2 kommer på cyklen og han har stadig 1 km hen til skifte zonen og så begynder den store regnemaskine og jeg kommer frem til at hvis jeg bare holder pace 4:00 kan han umuligt hente mig.

Resten af løbet har jeg kun en ting i hovedet og det er at blive i nuet og bare gøre det bedste jeg kan hele tiden. Dog kommer tanken engang imellem at det bliver fedest at ta fat i den målbanner og bare skrige et sejrsbrøl for fuld skrue !!!!!Tak til alle dem der følger mig og har skrevet lykønskninger 🙏

Tak til 100x100half for et super stævne 🙏


Tak til alle nuværende samt tidligere sponsorer for at støtte mig på denne rejse. 🙏

Her er nuværende sponsor liste.


Vi lader lige billedet stå et øjeblik inden det går løs igen den 5 juni i 100x100Half i L'Ametlla de Mar


115 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

bottom of page