top of page

Samlet Sejr i 100% Half Ligaen 🏆🥳

Opdateret: 3. nov. 2022

Med min anden plads i Sitges sikrede jeg mig den samlede sejr i en løbsserie på 4 halv distance (70.3) triathlon stævner i Katalonien. Præmierne vil blive uddelt ved sæsonafslutningen den 25. november i INEFC Barcelona 🏆

Optakten til løbet havde ellers IKKE været god og jeg var lige ved at tænke aftenen før, at det da også kunne være lige meget at stille til start for jeg havde alligevel brugt alt min energi på bare at komme frem til stævnet. Jeg bor 100 km nord for Barcelona og Sitges ligger ca 30 km syd for barcelona så jeg havde bestilt en togbillet med et enkelt skift i Barcelona, så afsted med fuld oppakning og en rygsæk der var ved at rykke skuldrene af led pga af alt det udstyr man skal bruge for at køre et tri stævne som jo er 3 forskellige discipliner.

En togtur der skulle have taget halvanden time endte med at ta mere en 5 timer. For pludselig stoppede toget bare nogle stop før hovedbanegården i Barcelona og vi fik at vide vi bare skulle tage metroen resten af vejen, hmm, typisk Spansk. Så afsted ud og finde metroen med fuld oppakning. Faktisk må man ikke have cyklen med i metroen, men det lykkedes os at snige os med men da vi efter 2 stop skulle skifte sluttede det og vi måtte op til overfladen og cykle de godt 7 km gennem Barcelona til hovedbanegården. Men hey, 7km det går da hurtigt, men så har man ikke prøvet at Cykle i Barcelona centrum 🙈

Det var virkelig hårdt med alt den bagage, men for at gøre en lang historie kort så var jeg først klar til at slappe af kl 22 lørdag aften og havde knoklet rundt hele dagen 🥵


Selve konkurrencen 🏊‍♂️🚴🏽‍♂️🏃‍♂️

Efter opvarmning kommer jeg op ad vandet og siger til min kæreste, Fie, jeg føler lige så godt at jeg kan lade være med at starte for mine skuldre er totalt smadret og gør bare ondt😩 Men selvfølgelig starter jeg og det er mig yderst til venstre på billedet i Speedo våddragten.

Jeg mangler generelt noget topspeed i svømning men kommer rimeligt fra start uden alt for meget slagsmål men jeg kan ikke følge de hurtige i starten og feltet strækker sig hurtigt ud, men i modsætning til så mange andre gange hvor jeg har tænkt, det her er nogle gode fødder at ligge på, så tænker jeg i stedet, jeg vil op til de forreste, for jeg ved jeg har et højt endurance speed. Jeg trækker ud til højre og arbejder mig stille og roligt frem mand for mand og lukker de huller der er opstået. Ved vendepunktet efter 950m har jeg kun ca 10 meter op til frontgruppen på ca 5 svømmere, men jeg kan simpelthen ikke lukke hullet og på vej retur ved jeg ikke hvad jeg laver men kommer ud af kurs, eller kommer i hvert fald på slinger kurs og ender med at indkasserer et tab på ca 1:40 til de forreste, ØV !!! Jeg slutter jo med at tabe selve løbet med 1:20 🙈

T1 går nogenlunde men bøvler lidt for meget med at få våddragten helt af og bruger 1:12 på skiftet som jo egentligt er en okay tid, men mister her 21 sekunder på vinderen. Det lyder måske ikke af meget men han løber forbi mig i skiftezonen og det tager mig næsten 10 km på cyklen inden jeg henter ham igen. Jeg er blevet hentet af en anden tidligere professionel cykelrytter Wouter Wippert som også har slået sig på triathlon. Han køre ekstremt hårdt på bakkerne på den meget hårde og tekniske rute.

Efter 30 minutter på cyklen har jeg taget fronten af løbet og og ligger nu efter føre motorcyklen som er virkelig en fed følelse. Men det var en kort fornøjelse, for på næste stejle stigning kommer Wauter Wippert forbi selv om jeg her ligger og trykker 380w (5,8w/kg) jeg tænker at den går jeg ikke med på for det er hans kørestil, som ny og uerfaren triatlet køre han stadig lidt som en cykelrytter, så jeg tænker at han nok dør på løbet for han er ved at brænde alle sine tændstikker af 🔥🙈 Jeg håber at min taktik holder for jeg ser ham i hvert fald ikke mere. Han er bare væk. Jeg kommer ind i T2 som nr. 2 og her går det tjept selv om jeg tager strømper på klare jeg skiftet på 51 sekunder, et af dagen hurtigste skift !! 😀

Løbet er langs stranden 6 omgange af 3,5 km og efter 9 km henter jeg løbets førende og ligger nu igen i front men kan også god se at Amaury Dehez som er nummer 2 lige nu æder sig stille og roligt ind på mig og efter 15 km må jeg se sejren smuldre for mig og jeg bliver passeret at Amaury, jeg forsøger at øge farten men der er ikke rigtigt mere fart i stængerne og jeg må ta til takke med en 2. plads som jeg også er virkelig stolt af 🤩


Men jeg kan gå hjem med den samlede sejr i La LIGA INDIVIDUAL 100X100% half som er en serie på 4 halve "ironman" hen over året hvor de 3 bedste resultater tæller så nu kan jeg glæde mig til præmierne ceremoni ved sæsonafslutningen den 25. november i INEFC Barcelona 🏆 Jeg vinder selvfølgelig også min aldersgruppe, men for dem der følger mig ved i også godt at det ikke er det der betyder noget for mig. Jeg går efter den samlede sejr 🏆

Tak til alle dem der følger mig og har skrevet lykønskninger privat og på FB 🙏

Tak til 100x100half for et super stævne 🙏


Tak til alle nuværende samt tidligere sponsorer for at støtte mig på denne rejse. 🙏

Her er nuværende sponsor og Ambassadør liste.

Selandia Adventura
144 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

留言


bottom of page