top of page

JULEGAVE IDEER TIL LYCRA-MANDEN

Opdateret: 23. jan.

Her er 6 ideer til Lycra-manden som altid bare ønsker sig sokker til jul. Så leder du forgæves efter gaver til en der er glad for at komme ud på raceren i stramt lycra tøj, er her et par julegaver ideer.


Gaveide 1

(prisleje 200 - 600 kr.)

Lidt BLING-BLING effekt 🌟🤩 Kæder kan fås i alle slags farver som kan matche cyklen og giver lige lidt ekstra blikfang når man møder op til fællestræning med gutterne.


Inden du køber skal du være opmærksom på om kæden skal være til 10,11,12 eller 13 speed, "jeg har nu aldrig rigtig forstået hvorfor det hedder speed for det har intet med farten at gøre" men, tæl hvor mange tandhjul der sidder på kransen på baghjulet, så ved du hvilken kæde du skal købe. Hvis der er 10 "tandhjul" skal du købe 10 speed, hvis der er 11 køb 11 speed osv..... KMC - kæden der passer til alle mærker, både SRAM, Shimano, Rotor, Campagnolo.Gaveide 2

(prisleje 149-599 kr.)


Beskyt din mobil og værdigenstande på cykelturen. Carbelix Cycling Wallet er en mobil holder, lige til at tage med på træningsturen. I etuiet er der plads til både kort, penge og telefon.

Materiale - VEGAN læder (læder look😉)


Carbelix sælger også super fede cykelstrømper som er produceret i Italien.


Hos Carbelix kan du bruge rabatkoden bekim20 og få 20% i rabat.

https://carbelix.dk/Gaveide 3

(prisleje 143 kr.) FOREDRAG: Tour de France starter i Danmark i 2022, så hvad er mere nærliggende end 1 eller 2 billetter til foredrag med undertegnede, Bekim Christensen som har været med til at vinde holdkonkurrencen sammen med Team CSC


I sit foredrag tager jeg dig med helt ind i maskinrummet og fortæller hvad det kræver at ens drengedrøm kan gå i opfyldelse. Jeg vil i den første halvdel af foredraget fortælle anekdoter fra min karriere, om at køre for Bjarne Riis som havde så meget succes o nullerne Og om hvad B.S Christiansens rolle helt præcist var på holdet, og meget andet.....

Jeg vil fortælle hvordan en Tour de France rytter træner, spiser og hvordan hele ens liv tager udgangspunkt i cykling.

Og hvad sker den dag man ikke længere er cykelrytter? Jeg fortæller om livet efter cykling og om at finde en ny identitet og hvordan jeg fandt vej tilbage til livet som elitesportsudøver efter at havde rundet de 40..


Læs mere om foredraget her https://www.bekimchristensen.dk/foredrag


Gaveide 4

(prisleje 200-1200 kr.)


Craig har specialiseretet sig i at sy customized "barbags" sadel tasker, punge og bælter af brugte lukkede ringe (cykeldæk). Som hun skriver på sin hjemmeside: "Jeg har altid tænkt, om man ikke kunne bruge alle de brugte lukkede ringe til noget. Jeg har igennem det sidste år prøvet at lave produkterne bedre og smartere og er nu kommet hjem til mit slutprodukt."

https://www.buckitbelts.com/

Gaveide 5

(prisleje 2.430 kr.)


3 måneders cykel-coaching af Elite Coach Bekim Christensen. Den perfekte gave til cykelrytteren der gerne vil løfte sit niveau i 2022 sæsonen eller supermotionisten der forbereder sig til La Marmotte og andre store udfordringer på cykel.


At nå toppen kan nogen gange føles uoverskuelig, men med den rette professionelle rådgivning kan selv de højeste mål nås og egne grænser flyttes oftest med den rette coaching. https://www.bekimchristensen.dk/traening

Gaveide 6

(prisleje fra 125 kr.)


Cykeltøj fra det danske mærke Twelve Sixteen der er et Dansk cykeltøjs mærke som blev lanceret i Maj 2017. 12.16 er grundlagt af Brian Holm.

Navnet 12.16 kommer fra hans 10km landevejs rekord som han satte på en rute på Amager i 1982 rekorden står stadig den dag idag.

REKORD 10 km Brian Holm Sørensen (Amager CR) 1982 12.16,00.”

https://twelvesixteen.cc/


645 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page