top of page

JULEGAVE IDEER TIL LYCRA-MANDEN

Opdateret: 15. dec. 2023

Her er 5 ideer til Lycra-manden som altid bare ønsker sig sokker til jul. Så leder du forgæves efter gaver til en der er glad for at komme ud på raceren i stramt lycra tøj, er her et par julegaver ideer.Gaveide 1

(prisleje 200 - 600 kr.)


Lidt BLING-BLING effekt 🌟🤩 Kæder kan fås i alle slags farver som kan matche cyklen og giver lige lidt ekstra blikfang når man møder op til fællestræning med gutterne.


Inden du køber skal du være opmærksom på om kæden skal være til 10,11,12 eller 13 speed, "jeg har nu aldrig rigtig forstået hvorfor det hedder speed for det har intet med farten at gøre" men, tæl hvor mange tandhjul der sidder på kransen på baghjulet, så ved du hvilken kæde du skal købe. Hvis der er 10 "tandhjul" skal du købe 10 speed, hvis der er 11 køb 11 speed osv..... KMC - kæden der passer til alle mærker, både SRAM, Shimano, Rotor, Campagnolo.Gaveide 2

(prisleje fra 1295 kr.)


Hydrogen har gennem de sidste par år virkelig vundet frem og bliver mere og mere brugt blandt sportsfolk som præstationsfremmende(helt lovligt) er med til at speede restitutionen op så kroppen hurtiger blive klar til næste cykeltræning.


Hydrogen kan enten inhaleres eller drikkes og hydro-kanden laver 1 litter hydrogenberiget vand af ganske almindeligt postevand på 10 min.


Hydrogenrigt vand indeholder den mindste og kraftigste antioxidant, molekylær hydrogen (H2) som er kraftigt antiinflamatorisk.


H2 med til at opretholde en sund balance i cellerne, hvor den ligesom andre antioxidanter er med til at bekæmpe oxidativ stress.


Hos Iwater kan du bruge rabatkoden fiebekim og få 10% i rabat.

Gaveide 3

(prisleje fra 400 kr.) Q36.5 cykeltøj: En svedeundertrøje fra Q36.5 varmer på en kold vinterdag fordi Q36.5 innovation og teknologi arbejder for at opretholde den optimale kropstemperatur på 36,5°C hele tiden.

Hvert enkelt produkt er designet til at nå dette mål: hele året rundt, under alle vejrforhold, under alle træningsintensiteter: Med Q36.5 cykeltøj er din kropstemperatur garanteret at holde sig på sit optimale niveau.
Gaveide 4

(prisleje 200-1200 kr.)


Craig har specialiseretet sig i at sy customized "barbags" sadel tasker, punge og bælter af brugte lukkede ringe (cykeldæk).


Han producere det præcist efter kundens ønske. Har du nogle brugte gravel dæk i en fed farve kan de sendes til Craig og han forvandler dem til "handlebar bag", saddle tasker, pung og bælter efter ønske. Han kan nok ikke nå det inden jul, men et gavekort var måske en ide.

Gaveide 5

(prisleje fra 5.900 kr.)


Bliv bedre på cykel og få rejseoplevelser for livet med Bike Camp Spain

Vil du være en bedre cykelrytter… og samtidig få oplevelser for livet? Så tag med Bike Camp Spain, når du skal på din næste cykelrejse.

Med Bike Camp Spain får du en hel uges bike camp med syv dage på cyklen med erfarne og lokalkendte guider, der sætter en ære i at tage dig gennem nogle af de mest anerkendte cykelområder i Spanien. Du skal kun tænke på at træde i pedalerne – alt andet sørger Bike Camp Spain for. https://www.bikecampspain.com/
710 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page