top of page

Marbella 70.3 IRONMAN


Årets første løb - årets først sejr 🏆 Jeg vinder min Age Group bliver nr 3 overall AG og slår de fleste af de unge løver og placere mig i midten af pro feltet hvor der var 80 professionelle til start.


Der er en første gang for alt og for mig var det første gang jeg skulle køre en Age Groupe triatlon konkurrence.


Svømme starten foregik som rullende start Og det var helt nyt for mig. Der bliver sendt 6 mand afsted hver 5. sekund og man stiller sig i startbokse efter svømme niveau.

  • Hurtigere en 25 min

  • Mellem 25 og 30 min

  • Mellem 35 og 30 osv


Jeg ved at jeg til hver en tid kan svømme under 30 min på de 1900m og jeg maser mig frem så jeg står forrest i den gruppe. Men mens jeg står og venter på starten går det op for mig hvor mange der står i gruppen foran. Altså dem der mener de kan svømme hurtigere end 25 min og jeg kigger rundt på dem og tænker “de kan ikke svømme så hurtigt”.. Der er nok max 10 personer ud af de 1200 startende der kan det, så jeg møver mig op midt i det start felt.


Det viser sig at være en kæmpe begynderfejl af mig!! Jeg skulle have stillet mig forrest, for der var KUN 1 der svømmede hurtigere en 25 min 😂


Det betød at jeg ikke havde nogen gruppe at svømme sammen med og bare lå og overhalede i hele svømningen. Så jeg er rigtigt godt tilfreds med min tid på 28:45 som helt sikket havde været 1-2 min hurtigere hvis jeg havde startet sammen med nogle gode svømmere 😊


Men jeg er tilfreds med min svømning og jeg følte mig fint tilpas i vandet 🏊‍♂️T1 gik super uden problemer. Kender dog ikke tiden da en af tidsmåtterne ikke registrere mig. Tror det var den da jeg kom op ad vandet. Ellers har jeg svømmet 2m30 hurtigere da det ca er tiden for skifte zonen. Men ærligt så ved jeg ikke hvorfor jeg ikke blev registreret.


Cyklingen gik efter planen og jeg begyndte ret hurtigt at hente Pro kvinderne op ad den første lange stigning op mod Ojén og pludselig var det også Pro mænd der blev hentet som ellers var startet ca 7-8 min før mig. Jeg holdte mig til min watt plan og energi indtaget var 200g Noutron fordelt på 2 store dunke og en enkelt gel med 25g, så 225g kulhydrat i alt og jeg drak ca 1 l vand som jeg tog i depoterne. Så ialt 2,5 liter væske.T2 gik super og der var kun en cykel at spotte i den lange skifte zone så jeg kom ind som nr 2 overall AG


Så nu manglede der kun en halvmaraton og det havde jeg virkelig set frem til. Sidste år løb jeg stabilt omkring tempo 4-4:05 i de 3 halve jeg lavede og målet for i år var at løfte min løbe niveau så jeg sidst på året kan løbe 3:45 off the bike på en halv IM så jeg forventede virkelig at jeg ville ramme tempo @3:55 i søndags. Men benene ville bare ikke noget da der skulle løbes🤷‍♂️ men sådan er det nogle gange med sport og det er ikke sikkert man har gjort noget forkert. Men jeg skal selvfølgelig sammen med min træner have gennemgået data og optakten så det ikke sker igen.Det gode ved det hele er at jeg vandt med 20 min ned til nr 2 og det på en dårlig dag 😀 Så jeg er fortrøstningsfuld og arbejder videre mod VM i Nice hvor jeg gerne vil stå på den øverste hylde som er det der er årets hovedmål🏆🌈


Men første step er VM kval til hel ironman som skal foregå i Victoria Gastiez den 16 juli.
206 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

Comentários


bottom of page