top of page

Status efter Ironman Copenhagen

Efter en uge hvor jeg har gemt mig i Autocamperen med nedrullede gardiner er jeg nu klar til at sætte ord på min præstation – det kan måske lyde mærkeligt for nogen men faktisk har jeg meget positivt at tage med videre fra konkurrencen i København og jeg lære noget hver gang.

Jeg fik endelig bevist at jeg har flyttet mig på svømningen og kom nemt igennem sammen med en mindre gruppe og kommer op af vandet i 55:12 uden at være presse i bund – jeg havde dog ikke modet til at gå frem for at trække i gruppen, hvilket nok heller ikke havde gjort den store forskel andet end jeg var blevet mere træt.

Jeg havde valgt kun at have tri-dragten halvt på da jeg syntes den genere under svømningen – men det betyder også at skiftet tager lidt længere tid, alligevel var jeg en af de første fra gruppen der var ude på cyklen.

Jeg kommer hurtigt ind i en god rytme og efter ca. 15 km fanger jeg Morten Banke som havde et noget hurtigere skifte end mig (ca. 30 sek.) og 10 sek. hurtigere svøm – det siger lidt om hvor vigtigt et hurtigt skifte er når det tager så lang tid at hente 40 sek.

Jeg havde en super fornemmelse på cyklen og et godt flow hvor jeg bare spiste den ene pro efter den anden og kørte mig vist fra en 30 plads frem til en 14 plads.

Stiller cyklen efter 4t 24min hvilket giver et snit på 40,9 km/t hvilket jeg er fint tilfreds med ind til videre (mit mål på sådan en rute som denne er at kunne køre 4:15)

Jeg har det sidste års tid ikke brugt noget teknisk udstyr i min træning eller konkurrencer da jeg ikke mener at det bringer mig noget godt, men køre derimod på fornemmelsen.

Jeg kan efter løbet se at jeg har helt jævne split tider på de 2 omgange og følte heller ikke at jeg gik ned på sidste halvdel, men bare holdt presset på pedalerne hele vejen.

Og hvad mener jeg så med ingen teknisk udstyr - ingen wattmåler, ingen pulsur, ingen cykelcomputer, og ingen løbeur. Det kan jo så diskuteres om det er det rigtige at gøre, men det er mit valg og jeg tror at det er det rigtige for mig.

På løbet går det så galt og efter 16.3 km kommer der ikke flere mellemtider. Jeg har mellem 10 og 16 km stået meget stille og gået mod løbsretningen for så at vende om og tænke at det ka S**ikke passe det her – kom nu Bekim, du kan godt – samtalerne med mig selv var mange, men 10 vilde heste kunne ikke have fået mig igennem!!!

Jeg har en blokering omkring løb og det indrømmer jeg blankt. Det er kommet efter jeg havde min diskusprolaps i vinteren 2015-16

Genoptræningen har været lang og min bevidsthed kæmper virkelig imod min underbevidsthed som stadig er bange for at løbe.

Jeg har det fint med 5km Offbike løb, men lige så snart jeg får at vide at jeg skal løbe 10km eller mere i træningen kan jeg mærke at min krop blokere.

Men det skal være slut NU og den næste periode kommer til at være med fokus på at finde den løbeform frem jeg havde før jeg blev skadet og selvfølgelig glæden ved løb.

Jer er i fuld gang med arbejdet og den står på løb hver dag både mentalt og fysisk. I dag skal jeg ud på 15 km, men inden det skal jeg først løbe turen i mine tanker – det vil sige at jeg sætter et stopur til 62 min som jeg regner med turen tager og så lægger jeg mig ned og løber ind til uret ringer.

Dette er ingen undskyldning for, hvorfor jeg udgik i KMD Copenhagen Ironman, men blot en forklaring på hvad der sker og hvad jeg gør ved det.

Jeg er trukket i arbejdstøjet igen og glæder mig til næste Race.

Jeg vil også gerne lige benytte lejligheden til at takke alle mine fantastiske sponsorere som gør dette muligt.

BASE Erhverv A/S TJ Camper Ejvind Laursen A/S Lumiere Nybolig Horsens Privat/ehverv Hornsyld Købmandsgaard A/S Andersen Tømre & Snedker Grafisk ForumSR Revision A/S 3K tools Billedgaard Profil Jysk Lad og Hydraulik Runners High Horsens BP eltavler Mamilla Rühne Uldum Huse A/S La-Vida Selandia Adventure Hedensted Centeret Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus Speedo Danmark Sheala MP Juelsminde Motion Cervelo Europe C30 Hygiene tabs Cafe Grand Horsens Premium Sport KMC Europe Recon Nettolager BY Alminde Coach & Bikefit 

81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

Comments


bottom of page