top of page

TEST af ON Cloudflash løbesko

Når man tager Cloudflash ud af æsken og holder den i hånden først gang er man ikke et sekund i tvivl om at ON Cloudflach er en hurtig sko, med sin vægt på kun 211g. og lette materialevalg hele vejen rundt. Man fristest til at sige at der ikke er noget ekstra "diller daller"Jeg vil helt klart sige at ON Cloudflash er en race sko, typisk til 5 og 10 km, samt til tempo og intervaltræning, på asfalt og bane. Skoen kan godt have en tendens til at samle sten op mellem rillerne(Clouds) hvis man løber på grus og man bliver nødt til at stoppe for at få dem ud.


Førstehånds indtrykket af ON Cloudflash er at det er en minimalistisk sko hvor der ikke er for meget af noget som helst. Hele skoen er lavet i ultra tyndt materiale og er ikke polstret med skum eller ekstra stof nogen steder.

Det føles nærmest som at have en tynd strømpe på når man har skoen på. "Tungen" som er den del der er under snørebåndene er også meget tyndt materiale og selve snørebåndshullerne er med god afstand hen over skoen, ment på den måde at der hele tiden er meget synligt af "tungen" hvilket jeg godt kan lide.CloudFlash er meget kontant i skridt afviklingen og man har god fornemmelse og kontakt med løbeunderlaget.


Personligt er jeg også vild med fave kombinationen neon/hvid som dog ikke er særlig praktisk når man løber meget på grus som mig. Da de så nemt bliver beskidte. Men løber man kun asfalt og i tørvejr holder de sig flotte rigtig lang tid.


Specifikationer

  • Farve: neon/hvid

  • Vægt: 211g

  • Model: CloudFlach

  • Activity: Race

  • Underlag: Bedst på Asfalt

  • Drop: 5 mm

  • Pronation: Neutral

  • Ventilation: God til varme løb.

  • Pris: 1500,- / set på tilbud til 1.000,- hos Preimium Sport lige nu.

De fleste vil nok kalde Cloudflash for en Race sko, hvilket det også er, men jeg har brugt dem til daglig træning, lange ture, tempo ture, rolige ture, halv marathon samt fuld ironman distance uden problemer. Jeg løber 90% på grus stier som også gør at jeg ikke har den samme brug for støddæmpning og derfor har jeg også kunnet løbe mine sko helt ned til "sokkeholderne" med sindsyge 17-1800 km som jeg bestemt ikke vil anbefale andre at gøre.


Jeg anbefaler 700-1000 km alt efter løbestil samt kropsvægt.

ON Cloudflash er helt klart min favorit sko og jeg har nu slidt 3 par op :-)


Hvis jeg skulle give skoen stjerne ville jeg give den 5 ud af 5 mulige.

144 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page