top of page

TEST af ON Cloudrush løbesko

Opdateret: 27. okt. 2020

Da jeg første gang så et billede af ON Cloudrush tænkte jeg egentlig at den var lidt kedelig, fordi jeg godt kan lide løbesko med lidt knald på farverne. Så den fangede ikke rigtig min opmærksomhed. Men at se og prøve den i virkeligheden var noget helt andet og jeg syntes faktisk at det er en ret fed løbesko. ON Cloudrush er en hurtig sko, med en vægt på kun 220g.

Der er rigtig god plads til tæerne og skoen har generet god pasform uden at klemme nogen steder, "i hvertfald på mig" (jeg har nok det man kalder en mellembred fod).


ON Cloudrush er helt klart en race sko, typisk til 5 og 10 km race, samt til tempo og intervaltræning, på asfalt og grus. Nogle af ON Cloud modellerne kan godt have en tendens til at samle sten op mellem rillerne(Clouds) hvis man løber på grus og man bliver nødt til at stoppe op for at få dem ud, men det problem oplever jeg IKKE med Cloudrush, og jeg løber ca 80% af mine km på grus uden at jeg har haft problemer med det.


Cloudrush er en videreudvikling af raceskoen Cloudflash og den virker lidt mere comfetabel og smidig. Der er lidt ekstra skum i hælkappen som giver lidt mere støtte og komfort i hæl området end Cloudflash.


Hvis man løber på våde brosten eller andet sten materiale er Cloudtec gummi materialet på Cloudrush lidt glat.

Personligt er jeg også vild med løbeskoen ON Cloudrush som jeg syntes virker fint på både asfalt, grus og trail. Fave kombinationen sort/hvid overraskede mig positivt da jeg så dem i virkeligheden, men det er dog ikke særlig praktisk når man løber meget på grus og trail som mig, da de så nemt bliver beskidte og og så er de jo ikke så flotte mere ;-) Men løber man kun på asfalt og i tørvejr holder de sig flotte rigtig lang tid.

Specifikationer

  • Farve: sort/hvid

  • Vægt: 220g

  • Model: Cloudrush

  • Activity: Race og hurtige træninger.

  • Underlag: Bedst på Asfalt, men funger fint på grus.

  • Drop: Hæl til tå drop 5 mm

  • Pronation: Neutral

  • Ventilation: God til varme løb.

  • Pris: 1300,- / set på tilbud til 800,- hos Preimium Sport lige nu.Selv om Cloudrush for en Race sko, har brugt dem til daglig træning, lange ture, tempo ture, rolige ture uden problemer. Jeg løber 80% på grus stier som også gør at jeg ikke har den samme brug for støddæmpning og derfor har jeg også kunnet løbe mine sko helt ned til "sokkeholderne" med sindsyge ca 1600 km. Det vil jeg bestemt ikke vil anbefale andre at gøre.

Jeg anbefaler 700-1000 km alt efter løbestil samt kropsvægt.

ON Cloudrush er helt klart en sko jeg gerne vil slide et par mere op af :-)

Hvis jeg skulle give skoen stjerne ville jeg give den 4 ud af 5 mulige.

107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plan B

コメント


bottom of page